Kerkohet pastrues/e dhe lavapjates/e per nje hotel ne Dhermi. Paga 600 mije leke Himare

Oferta - Njoftime Pune Data: 14/08/2019 15:36

60,000 Leke

  • Kerkohet pastrues/e dhe lavapjates/e per nje hotel ne Dhermi. Paga 600 mije leke
  • Kerkohet pastrues/e dhe lavapjates/e per nje hotel ne Dhermi. Paga 600 mije leke
  • Kerkohet pastrues/e dhe lavapjates/e per nje hotel ne Dhermi. Paga 600 mije leke


Pagesa 60,000 Leke
Pozicioni Lavapjates
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Himare - Dhermi
Adresa Rruga perivolo Drimadhes
Lexime 109

Kerkohet lavapjates/e per nje hotel ne Drimadhes,Dhermi. Noan Resort