Kerkohen agjent FOREX ne gjuhen italiane - Pagesat me te mira ne treg, 400Euro +BONUSE mjaft te larta. Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 19/08/2019 15:50

700 Euro

  • Kerkohen agjent FOREX ne gjuhen italiane - Pagesat me te mira ne treg, 400Euro +BONUSE mjaft te larta.

FOREX Agent Required in Italian - Best Payments on the Market, 400 € + Very High BONUS.

Required Italian language operator agent financial consultant. Base payment 400 € and very advantageous BONUSESH system. The stakeholders should be ambitious, professional and orderly. Working conditions are very good to provide a very favorable working environment and professional growth.


Pagesa 700 Euro
Pozicioni Agjente telefonike
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga Zef jubani, prapra postes nr 8
Lexime 805

Kerkohen operatore / agjente / konsulent financiar per gjuhen italiane. Pagese baze 400Euro dhe sistem BONUSESH mjaft avantazhues. Te interesuarit duhet te jene ambicioze, profesionale dhe te rregullt. Kushtet e punes jane shume te mira per te siguruar nje ambjent mjaft te favorshem pune dhe rritje profesionale.
Afati i fundit i aplikimit: 30/01/2022 14:15