Agjent Shitjesh per tregun shqiptar dhe kosovar Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 19/08/2019 10:59

550 Euro

  • Agjent Shitjesh per tregun shqiptar dhe kosovar

Sales Agent for the Albanian and Kosovar market

Auto1.com, a German multinational company specializing in buying and selling used cars, is looking for its branch in Tirana:

Telesales Agents B2B

The image we are looking for will have the task:
- Increasing the sales and number of partners with which our business will develop throughout the Albanian and Kosovo car market;
- To meet the needs of consumers, through the use of Auto1.com platform, also in the after-sales processes;
- Providing detailed consultancy and conducting a careful analysis of customer needs;
- Increase customer loyalty and autonomy on the Auto1.com platform in the shortest possible time.

Our society is looking for dynamic and proactive people, motivated and oriented towards achieving personal and group goals.

required:
- At least 1-2 years of teleselling experience;
- Professionalism and ability to interact and negotiate with business clients
- Sustainability in achieving the objectives;
- Internal motivation, passion for sales and cars (plus);

Auto1 Albania is sure to offer a real opportunity for professional and economic growth.

Basic monthly salary: 550 Euro net + performance based motivational bonuses
Please send your resume to: selezione.albania@auto1.com

0697097481


Pagesa 550 Euro
Pozicioni agjent shitjesh
Arsimi Gjimnaz
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Kompleksi i Delijorgjit, Alpas Center, Tirane
Lexime 384

Auto1.com, nje kompani multinacionale gjermane e specializuar ne blerjen dhe shitjen e makinave te perdorura, kerkon per degen e saj ne Tirane:

Telesales Agents B2B

Figura qe ne po kerkojme do te kete si detyre:
- Rritjen e shitjeve dhe numrit te partnereve me te cilet do te zhvillohet biznesi yne ne te gjithe tregun shqiptar dhe ate kosovar te makinave;
- Te plotesoje nevojat e konsumatoreve, permes perdorimit te platformes Auto1.com, edhe ne proceset pas shitjes;
- Sigurimi i konsulences se detajuar dhe kryerja e nje analize te kujdesshme te nevojave te konsumatoreve;
- Besnikeria dhe rritja e autonomise se klienteve ne platformen Auto1.com ne kohen me te shkurter te mundshme.

Shoqeria jone po kerkon njerez dinamike dhe proaktiv, te motivuar dhe te orientuar drejt arritjes se qellimeve personale dhe ato ne grup.

Kerkohet:
- Eksperinece te pakten 1-2 vjet ne teleselling;
- Profesionalizem dhe aftesi per te bashkevepruar dhe negociuar me klientet e biznesit
- Qendrueshmeri ne arritjen e objektivave;
- Motivim i brendshem, pasion per shitje dhe makina (plus);

Auto1 Albania eshte e sigurte qe mund tju ofroje nje mundesi reale per rritje profesionale dhe ekonomike.

Rroga baze mujore: 550 Euro net + bonuse motivuese ne baze te performances
Jeni te lutur te dergoni CV tek: selezione.albania@auto1.comAfati i fundit i aplikimit: 31/08/2019 15:40