CLIENT SERVICE Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 13/09/2019 14:25


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni CLIENT SERVICE
Arsimi Bachelor
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Bogdaneve
Lexime 301

CLIENT SERVICE
MANIACARD kerkon CLIENT SERVICE
Nje mundesi e shkelqyer per t'ju bashkuar nje agjencie publicitare unike si dhe stafit tone krijues te brendshem.

Kandidatet duhe te plotesojne kriteret si me poshte:
•Te kete aftesi shume te mira komunikuese
•Te dije shume mire italisht dhe anglisht
•Te kete studiuar Marketing ose Shkenca Komunikimi
•Do ishte avantazh studimi jashte vendit
•Te jete i afte te traitoje situata te veshtira dhe ne presion,
•Te kete eksperience pune


Te gjithe te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen: creativejob@maniacard.com