shofer furgoni 3.5T per shperndarje malli ne Tirane dhe rrethe Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 20/08/2019 22:06

3.5T van for distribution in Tirana and districts

We require 3.5 ton truck driver. Ages 25 - 35 Interested person must have experience, be agile in locating goods and know the streets of Tirana Satisfactory salary.

Address: 100 meters before the roundabout of "TV KLAN" road "Marie Kraja" former pipe company. Porcelain. Tirana

Tel. 067 200 11 90


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni shofer
Arsimi Gjimnaz
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Brryli
Adresa Rruga Marie Kraja, Tirana, Albania
Lexime 1042

Kerkojme shofer per kamioncine 3,5 tone. Mosha 25 - 35 I interesuari duhet te kete eksperience, te jete i shkathet ne vendosjen e mallit si edhe te njohe rruget e Tiranes Paga e kenaqshme.

Adresa: 100metra perpara rrethrrotullimit te "TV KLAN" rruga "Marie Kraja" ish nderrmarrja e llullave. Porcelan. Tirane

Tel.
Afati i fundit i aplikimit: 01/01/2024 21:27