Kape mundesine tende, Apliko per Account Manager ne gjuhet Gjermanisht, Italisht, Spanjisht. Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 03/04/2020 18:53

70,000 Leke

  • Kape mundesine tende, Apliko per Account Manager ne gjuhet  Gjermanisht, Italisht, Spanjisht.

Start the whole month !!!! Successfully, with motivation, more MONEY !!! Yes yes, you read it correctly!

Cta Groupe, a serious and innovative company, with consolidated experience in the field of telemarketing, seeks to be part of its staff Italian, Spanish, German and German Telephone Agents, collaborative, enthusiastic, determined and ambitious to achieve performance high.

Ideal candidates must meet the following criteria:
- Fluent in Italian, Spanish and German
-He has previous experience in this sector
-They are correct and motivated
-They have outstanding communication skills
-They want to work and grow professionally

What we offer:
-Full Full-Time Work Contracts (Monday - Friday: 10am - 7pm) and Part Time!
-A stimulating and contemporary working environment
-Paid pay by most competitors in the market + High Bonuses
-Continuous technical-commercial training, in order to have higher performance and productivity at work
-Possibility of career growth
-Free medical services
-Free aesthetic services

Apply now to become part of a dynamic and professional environment at our e-mail address:
Crrecruit1@ctagroups.co, or contact us at our phone number:

"The road "Dritan Hoxha", opposite "Mercedes", Laprak!


Pagesa 70,000 Leke
Pozicioni agjente
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Laprake
Adresa Rruga Dritan Hoxha, Tirana, Albania
Lexime 29684

Hr.albania kompani serioze dhe inovative, me nje eksperience te konsoliduar ne fushen e telemarketingut, kerkon te beje pjese te stafit te saj Agjent Telefonik ne gjuhen angleze,italiane,spanjolle dhe gjermane , bashkepunues, entuaziast, te vendosur dhe me ambicie per te arritur performance te larte.

Kandidatet ideale duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:
-Te flasin gjuhen italiane,spanjolle dhe gjermane ne menyre fluente
-Te kene eksperience te meparshme ne kete sektor
-Te jene korrekte dhe te motivuar
-Te kene aftesi te spikatura komunikimi
-Te kene deshire per te punuar dhe per t’u rritur profesionalisht

Cfare ofrojme:
-Kontrate te rregullt pune Full - Time ( E Hene – E premte: 10:00 – 19:00) dhe Part Time!
-Ambient pune stimulues dhe bashkekohor
-Page fikse (70.000 leke , bruto ) + Bonuse te larta
-Trajnime te vazhdueshme tekniko-komerciale, per te pasur performance dhe produktivitet me te larte ne pune
-Mundesi rritjeje ne karriere
-Sherbime mjekesore falas
-Sherbime estetike falas

Apliko tani per t’u bere pjese e nje ambienti dinamik dhe profesional, ne adresen tone te e-mail-it:
📧elena.recruit@ctagroups.co, ose na kontakto ne numrin tone te telefonit:

📌Rruga "Dritan Hoxha", perballe "Mercedesit"!
Afati i fundit i aplikimit: 29/02/2020 10:36