Konsulent Marketingu/ FRENGJISHT Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 24/01/2020 14:05

50,000 Leke

Marketing Consultant FRENCH

Weweb the largest web marketing agency in Albania is looking for a french marketing consultant

Interested persons should:
• Master the French language at a B1 B2 level
• Be experienced or inexperienced
• Have communication and managerial skills.
• Have the motivation and desire for professional growth

We offer:
• Regular employment contract with contributions paid by us
• Competitive salary
• Work flexibility
• A motivating work environment suitable for professional growth.

Weweb considers teamwork as an essential method for career growth. Commitment and determination for high results make us competitive and coherent in the market.
If you would like to be part of our staff you are welcome to come to our offices for information on the job process and interview, or send Cv to E-mail: info@we-web.al

Address: Dritan Hoxha 1001, Tirana
Cell: 069 707 5027


Pagesa 50,000 Leke
Pozicioni konsulent
Arsimi Gjimnaz
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga Dritan Hoxha, Tirana, Albania
Lexime 1690

Weweb agjensia me e madhe e web marketingut ne Shqiperi eshte ne kerkim konsulent marketingu ne gjuhen frenge

Personat e interesuar duhet:
• Te zoterojne gjuhen Frenge ne nje nivel B1/B2
• Te jene me ose pa eksperience
• Te kene aftesi komunikusese dhe manaxheriale.
• Te kete motivim dhe deshire per ngritje profesionale

Ofrojme:
• Kontrate pune e rregullt me kontribute te paguara nga ana jone
• Paga konkurruese
• Fleksibilitet ne pune
• Mjedis pune motivues i pershtatshem per rritje profesionale.

Weweb e konsideron punen ne grup si metoden thelbesore per rritjen ne karriere. Perkushtimi dhe vendosshmeria per rezultate te larta na ben konkurrues dhe koherent ne treg.
Nese deshironi te jeni pjese e stafit tone jeni te mirepritur te paraqiteni tek zyrat tona per informin mbi procesin e punes dhe interviste, ose dergoni Cv tek adresa e E-mail: info@we-web.al

Adresa: Dritan Hoxha 1001, Tirane
Cel:

Afati i fundit i aplikimit: 30/09/2019 15:54