Recepsioniste Durres

Oferta - Njoftime Pune Data: 11/09/2019 16:28


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Recepsioniste
Arsimi Bachelor
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Durres - Golem/Shkembi Kavajes
Adresa Shkembi i Kavajes, Durres, Albania
Lexime 164

Kerkojme Recepsioniste me kohe te plote

Te permbush kriteret si me poshte :

-Te kete njohuri te gjuhes Angleze , gjuhe e dyte eshte prioritet
-Te kete eksperience ne pozicione te ngjashme
-Te jete bashkepunuese dhe korrekte ne pune
-Te njoh programet baze kompjuterike

Page e kenaqshme dhe siguracione te paguara !

Afati i fundit i aplikimit: 28/09/2019 15:49