Kerkohet mesues/e gjermanishtje Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 30/09/2019 08:57


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni mesues/e
Arsimi Master
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Laprake
Adresa Laprake, Tirana, Albania
Lexime 76

Kerkohet mesues/e gjermanishtje me eksperience.Orari eshte fleksibel dhe paga varion nga 500-1000 lek/ore.
Te interesuarit te dergojne cv ne email:centervizion@gmail.com
Afati i fundit i aplikimit: 15/09/2019 15:51