Shitese Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 11/09/2019 14:08

30,000 Leke

seller

Duties and responsibilities
1-Manages the sales process
2-Manages clients
3-Keeps communication with clients
4-Know the products excellently
5-Hosts and directs customers towards the desired products
6-Checks and records sales in cash
7-Submit daily turnover reports
8-Maintains and takes care of the work environment

qualifications
1-Very good communication skills
2-Knowledge of English
3-Able to work in a team
4-Have experience in the field of sales
5-Ready to take charge


Those interested in sending a CV to their address
Email xhaninashehu97@gmail.com


Pagesa 30,000 Leke
Pozicioni shitese
Arsimi Gjimnaz
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Kavaja Street 21, Tirana, Albania
Lexime 576

Detyrat dhe pergjegjesite
1-Menaxhon procesin e shitjes
2-Menaxhon klientet
3-Mban komunikimin me klientet
4-Njeh ne menyre te shkelqyer produktet
5-Pret dhe drejton klientet drejt produkteve te deshiruara
6-Kontrollon dhe rregjistron shitjet ne kase
7-Dergon raporte per turnover-in ditor
8-Miremban dhe kujdeset per ambejntin e punes

Kualifikimet
1-Aftesi komunikuese shume te mira
2-Njohuri te gjuhes angleze
3-E afte te punoje ne grup
4-Te kete eksperience ne fushen e shitjes
5-E gatshme te marre pergjegjesi


Te interesuarit te dergojne CV prane adreses se
Email-it xhaninashehu97@gmail.com
Afati i fundit i aplikimit: 20/09/2019 10:29