Kerkohen shitese Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 15/09/2019 13:07

35,000 Leke

Sales required

Required 4 Jewelry Sellers:
Toptani Shopping Center
Turn 1, Schedule (09:00 to 15:30)
Turn 2, Schedule (15:30 to 22:00)
Have communication skills
High ethics in customer service
Have knowledge of English and Italian.
Accepted ONLY for ages 24-29.
Gross salary 35,000 ALL, + 1% bonus on sales.
Please send your resume to geamgold@hotmail.com


Pagesa 35,000 Leke
Pozicioni Shitëse
Arsimi Bachelor
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe
Adresa Rruga Abdi Toptani, Tirana, Albania
Lexime 734

K�rkohen 4 shit�se n� Argjendari :
Toptani Shopping Center
Turni 1 , orari ( 09:00-15:30)
Turni 2, orari (15:30-22:00)
Te kete aftesi komunikuese
Etike te larte ne sherbimin ndaj klientit
Te kete njohuri te gjuhes angleze dhe italiane.
Pranohet VET�M grupmosha 24-29 VJE�E .!
Paga 35,000 Lek� bruto , + 1% bonus mbi shitjet .
Ju lutem dergoni CV tuaj ne geamgold@hotmail.com
Afati i fundit i aplikimit: 20/09/2019 12:14