Specialist/e brumi dhe shitese me eksperience Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 11/09/2019 14:08

18,000 Leke

Dough specialist and experienced saleswoman

Mane Baker is looking to hire experienced dough specialists as well as experienced salesmen ...
Working conditions and satisfactory pay ...
For any further information or details you can contact us at no. quoted from 8:00 am - 12:00 pm.


Pagesa 18,000 Leke
Pozicioni
Arsimi
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio
Adresa Rruga 4 Deshmoret, Tirana, Albania
Lexime 82

Furre Buke Mane kerkon te punesoje specialist/e brumi me eksperience si edhe shitese me eksperince...
Kushtet e punes dhe paga e kenaqshme...
Per cdo informacion apo detaje te metejshme mund te kontaktoni ne nr. e cituar nga ora 8:00 - 12:00.