Kamarjere Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 11/09/2019 12:27

20,000 Leke

waitresses

Waitress for family room required.
Very good working conditions, paid insurance and very friendly staff.
Payment by agreement


Pagesa 20,000 Leke
Pozicioni Kamarjere
Arsimi Gjimnaz
Mosha 18-28 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Tjeter zone
Adresa Rruga Fortuzi, Tirana, Albania
Lexime 51

Kerkohet kamarjere per lokal familjar.
Kushtet e punes shume te mira , sigurime te paguara dhe staf mjaft miqesor.
Pagesa me marreveshje
Afati i fundit i aplikimit: 30/09/2019 11:27