kerkojme inxhinjer mekanik Elbasan

Oferta - Njoftime Pune Data: 11/09/2019 16:28

50,000 Leke


Pagesa 50,000 Leke
Pozicioni Inxhinjer mekanik
Arsimi Bachelor
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Elbasan - Zone Periferike
Adresa ish kombinati metalurgjik
Lexime 102

FIRMA EUROPA SHPK QE MERET ME KONSTRUKSJONE METALIKE PRODHIM MONTIM
ME ADRESE NE ELBASAN ISH KOMBINATI METALURGJIK
ESHTE E INTERESUAR TE PUNESOJE INXHINJER MEKANIK QE KA EKSPERJECE PUNE NE FUSHEN E PRODHIMIN E KONSTRUKSJONEVE METALIKE.
TE NJOHE PROGRAMIN AUTOKAT DHE TEKLA
TE KETE EKSPERJECE PUNE NE FUSHEN E KONSTRUKSJONEVE METALIKE SI DHE PREVENTIVAT E HARTUARA PER PRODHIM DHE MONTIM TE KONSTRUKSJONEVE METALIKE
TE KETE NJOHURI NE LEXIMIN E PROJEKTEVE, TEKNOLOGJIKE DHE KONSTRUKTIVE DHE TE LINJAVE TE NDRYSHME KONSTRUKTIVE.
TE NJOHE GJUHEN ANGLEZE ME SHKRIM DHE NE TE FOLUR.
FIRMA EUROPA SHPK
CEL :
EMAIL: europa_cons@yahoo.com


Afati i fundit i aplikimit: 01/12/2019 15:13

Njoftime te Ngjashme