Ofroj vend pune Kuzhinier Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 16/09/2019 08:54

Offer a job Chef

Kaon Brewhouse seeks to hire a chef
Criteria required
1. Work experience
2. Hold a degree in this field
3. Be correct and committed

Interested persons should contact us at phone number: 0676055768 or send a resume to the e-mail address: bn@kaonbeer.com


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni kuzhinier
Arsimi Profesionale
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania
Lexime 238

Kaon Brewhouse kerkon te punesoj nje kuzhinier/e
Kriteret e kerkuara
1.Eksperience pune
2.Te zoteroj nje diplome ne kete fushe
3.Te jete korrekt dhe i perkushtuar

Personat e interesuar te kontaktojne ne numrin e telefonit : ose te dergojne CV ne adresen e e-mail : bn@kaonbeer.com