Kerkohet krepier Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 12/09/2019 06:56

Creeper is required

Cruiser with or without experience required!
Pleasant salary!
Male or female and be 18-27 years old


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Krepier
Arsimi Gjimnaz
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Islam Alla, Tirana, Albania
Lexime 112

Kerkohet krepier me ose pa eksperienc!
Rroga e kenaqeshme!
Mashkull ose femer dhe te jete nga 18-27 vjec

Afati i fundit i aplikimit: 01/12/2021 00:28