Kerkohen Agjent Imobiliar Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 17/10/2019 00:04

200 Euro

Real Estate Agents Required

The real estate market is growing steadily and therefore demand is increasing. We are aware that Tirana is becoming more and more populated every year. We as an agency need collaborators to make this market function as smoothly and professionally as possible. TOP Imobilare gives every person the opportunity and ambition to grow both professionally and economically. This is the right choice!

Send your CV to: toprealestatetirana@gmail.com


Pagesa 200 Euro
Pozicioni Agjent
Arsimi Bachelor
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
Adresa Rruga Petro Nini Luarasi, Tirana, Albania
Lexime 370

Tregu imobiliar eshte ne rritje te vazhdueshme dhe per rrjedhoje dhe kerkesat jane ne rritje. Jemi te vetedijshem qe Tirana po popullohet cdo vit e me shume. Ne si agjensi kemi nevojen e bashkepunetoreve per ta bere kete treg te funksionoje sa me lehte dhe ne menyre profesionale. TOP Imobilare i jep mundesine cdo personi i cili ne vetvete ka deshiren dhe ambicien per tu rritur si profesionalisht ashtu dhe ekonomikisht. Kjo eshte zgjedhja e duhur!

Dergoni CV tuaj ne adresen : toprealestatetirana@gmail.com
Afati i fundit i aplikimit: 25/12/2019 11:25