Punesim i menjehershem Part Time & Full Time Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 15/12/2019 14:28

Immediate Employment Part Time & Full Time

Evo Net is looking to hire 50 operators and 2 Supervisors for its former Block area subsidiary.

We offer:
- Working hours of 4, 6 & 8 hours
- Cozy & friendly work environment
- Contract under applicable legislation
- Training at our offices on the campaign we are working on

Persons with knowledge of Italian are required.
(Previous experience is an advantage but not a necessary condition)

Interested parties contact him at the contact number, or:
E-mail: evonet.tirana@evo-net.eu


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Operatore Telefonik
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga Ismail Qemali, Tirana, Albania
Lexime 19370

Evo Net per filialin e tij te zona e Ish Bllokut kerkon te punesoje 50 operator/e dhe 2 Supervisor.

Punohet ne gjuhen italiane.

Ju ofrojme:
- Orare pune prej 4, 6 & 8 ore
- Ambjent pune komod & miqesor
- Kontrate sipas legjislacionit ne fuqi
- Trajnim prane zyrave tona mbi fushaten per te cilen punohet

Kerkohen persona qe kane njohuri te gjuhes italiane.
(Eksperienca e meparshme eshte perparesi por jo kusht i domosdoshem)

Te interesuarit e kontaktojne ne nr e kontaktit, ose:
E-mail: evonet.tirana@evo-net.eu
Afati i fundit i aplikimit: 30/12/2019 13:34