Hidraulik Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 15/10/2019 08:35


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Hidrulik
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Kodra e Diellit
Adresa kodra e diellit
Lexime 93

Kompania S&D Invest sh.a kerkon:

Hidraulik


Detyrat Pergjegjesite


Shqyrton planin e ndertimit me specifikimet e paraqitjes se punimeve hidraulike.
Identifikon e mjetet e nevojshme dhe pajisjet e posacme qe jane te nevojshme per realizimin e punimeve hidraulike.
Instalon, riparon dhe miremban e pajisjet e ujit, tubave si dhe sistemet e ngrohjes se ujit.
Realizon mirembajtjen e sistemeve hidraulike dhe komponenteve te tyre.


Profili i kandidatit:


Te kete mbi 3 vjet pervoje pune ne kete pozicion.
Te kete kryer arsimin e mesem si Hidraulik.
Te kete aftesi te mira planifikuese dhe organizuese.


Kushtet e Punes


Orari i punes eshte nga ora 07:30-16:00 (30 min pushim dreke).
Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1. Tirane, Albania

Afati i fundit i aplikimit: 31/10/2019 14:50