E-Korrier ofron vend pune Korrier/e Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 07/04/2020 13:46


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Korrier
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Adresa Rruga Siri Kodra, Tirana, Albania
Lexime 511

E-Korrier ka si qellim te transportoje dhe te shperndaje gjithcka ne menyre te shpejte dhe me kosto te ulet duke perdorur mjete inovative te cilat jane ne favor te mjedisit, rrjedhimisht edhe te cilesise se jetes se njerezve.

Pershkrim i pergjithshem mbi pozicionin:

E-Korrier eshte duke zgjeruar biznesin e saj ne profilin e shperndarjes ne qytetin e Tiranes dhe per kete arsye jemi duke kerkuar persona te cfaredo lloj moshe qe kane deshire dhe vullnet per te punuar ne kete pozicion. Puna konsiston ne rolin e korrierit modeli/mjeti i shperndarjes - biciklet ose cargo bike ne varesi te nevojave te punes, te siguruara prej kompanise.

Roli dhe pergjegjesite e korrierit:

1. Disponibiliteti per levizjet ne qytetin e Tiranes.
2. Menaxhimi i kohes ne menyre eficente dhe produktive.

Kerkesat kryesore per kandidatin:

1. Te jete i komunikueshem dhe i sjellshem.
2. Te kete njohuri mbi harten dhe rruget e qytetit te Tiranes.


Per te aplikuar ju lutem dergoni CV tuaj tek adresa e email-it: hr@ekorrier.al
Afati i fundit i aplikimit: 12/12/2019 11:18

Njoftime te Ngjashme