Kerkojme operator/operatore per Forex Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 11/11/2019 13:17

60,000 Leke

Looking for Forex operators operators

-We are looking for operator operator for Call center dealing with stock exchange (Forex campaign).
-The environment where everyone feels comfortable and valued.
-The payment is 60,000 ALL per month and furthermore there are bonuses for every contract that is reached.
-The hour is 8 o'clock starts at 10 o'clock there is and 1 o'clock rest in the dorm.
- Operators must have knowledge of the Italian language.
- Location "Dibra Street" near Aldent.
-


Pagesa 60,000 Leke
Pozicioni Operatore
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Tjeter zone
Adresa Rruga e Dibres, Tirana, Albania
Lexime 720

-Kerkojme operator/e per Call center i cilli merret me burse (fushata Forex).
-Ambjenti ku cdo kush ndihet komod dhe i vleresuar.
-Pagesa eshte 60000 leke ne muaj dhe per me teper ka dhe bonuse per cdo kontrate qe arrihet.
-Orari eshte 8 ore fillon ne 10 te mengjesit ka dhe 1 ore pushim ne drreke.
-Operatoret duhet te kene njohuri mbi gjuhen italiane.