RE/MAX Albania & Kosova kerkon Drejtor te shitjeve Franchise Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 07/04/2020 13:46

RE MAX Albania & Kosovo Seeks Franchise Sales Manager

RE MAX Albania & Kosovo
Real Estate Franchise Network Company
COMPANY PROFILE
RE MAX Albania & Kosovo is part of the world's largest Real Estate franchise network
Immovable. Headquartered in Tirana, and extending to Albania and Kosovo, the company currently has 18
Real estate brokering agencies, and more than 170 Real Estate Agents.

The company is seeking to hire a Sales Franchise Director to expand its network at
Albania and Kosovo.

FRANCHISE SALES DIRECTOR'S MAIN DUTIES
• Contact find new Prospect Brokers Leaders to join the RE MAX network;
• To prospect and qualify on a daily basis Highly Potential Individuals to Invest in
a new business, through phone calls, marketing, personal acquaintances;
• Conduct ongoing field meetings with Prospect Brokers
• Follow the whole process of selling a Franchise contract and ensure that standards
Brands are fulfilled correctly;
• Monitor new Brokers in the field regarding the implementation of Contract obligations
Franchise.

REQUIRED SKILLS
• Have completed higher education
• Be fluent in English
• Have experience in similar sales positions,
• Have sharp presentation skills (written and spoken presentation)
• Be systematic and familiar with the client follow-up process
• Report periodically to Company Managers;
• Be ready to travel for work and have a "B" Type Proof
Interested parties may submit by November 20, 2019, a CV and a Letter of Interest, to
address hr@remax-albania.al.

Cel. : 0698022481


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni DREJTOR I SHITJEVE FRANCHISE
Arsimi Master
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga Sami Frasheri, Tirana, Albania
Lexime 1169

RE/MAX Albania & Kosova
Kompania e Rrjetit Franchise per Pasurite e Paluajtshme
PROFILI I KOMPANISE
RE/MAX Albania & Kosova eshte pjese e rrjetit franchise me te madh boteror ne fushen e Pasurive te
Paluajtshme. Me seli ne Tirane, dhe e shtrire ne Shqiperi dhe ne Kosove, kompania ka aktualisht 18
Agjensi te ndermjetesimit te pasurive te paluajtshme, dhe me shume se 170 Konsulente Imobiliare.

Kompania kerkon te punesoje nje Drejtor te Shitjeve Franchise, per zgjerimin e rrjetit te saj ne
Shqiperi dhe Kosove.

DETYRAT KRYESORE TE DREJTORIT TE SHITJEVE FRANCHISE
• Te kontaktoje/gjeje Prospect Brokera / Lidera te rinj, te cilet do t’i bashkohen rrjetit RE/MAX;
• Te prospektoje dhe te kualifikoje ne baza ditore Individe me potecial te larte per te investuar ne
nje Biznes te ri, nepermjet telefonatave, marketingut, njohjeve personale;
• Te kryeje takime te vazhdueshme ne terren me Prospect Brokera
• Te ndjeke te gjithe procesn e shitjes se nje kontrate Franchise dhe te kujdeset qe standartet e
Brandit jane permbushur ne menyre korrekte;
• Te monitoroje Brokerat e rinj ne terren, lidhur me implementimin e detyrimeve te Kontrates
Franchise.

AFTESITE E KERKUARA
• Te kete perfunduar studimet e larta
• Te jete njohes I mire I gjuhes angleze
• Te kete eksperience pune ne pozicione te ngjashme shitjeje,
• Te kete aftesi te mprehta prezantuese (Prezantim i shkruar dhe i folur)
• Te jete sistematik dhe te jete I familjarizuar me procesin e follow-up te klienteve
• Te raportoje ne menyre periodike tek Drejtuesit e Kompanise;
• Te jete I gatshem te udhetoje per arsye pune dhe te kete Deshmi aftesie te tipit “B”
Te interesuarit mund te dergojne brenda dates 20 Nentor 2019, nje CV dhe nje Leter Interesi, ne
adresen hr@remax-albania.al.

Cel. :

Afati i fundit i aplikimit: 20/11/2019 10:25