MUNDESI SHUME E MIRE PUNESIMI Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 07/04/2020 13:46

500 Euro

VERY GOOD EMPLOYMENT OPPORTUNITY

GERMAN COMPANY "FV" opens new jobs such as:

Agent and Marketing Manager.
Be with or without work experience.

PAY:

Base and Percentage 400-500 € as a start.

ALSO INCLUDES:

Travel abroad for seminars and vacations.

Contact Whats app and Viber


Pagesa 500 Euro
Pozicioni Agjent/e & Menaxher/e
Arsimi Gjimnaz
Mosha 18-28 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Adresa Rruga Aleksandri i Madh, Tirane, Shqiperia
Lexime 5230

KOMPANIA GJERMANE “F.V” hap vende te reja pune si:

Agjent/e dhe Menaxher/e marketingu.
Te jene me ose pa ekperience pune.

PAGESA:

Baze dhe Perqindje 400-500 Euro si fillim.

GJITHASHTU PERFSHIHEN:

Udhetime jashte vendit per seminare dhe pushime.

Kontakti Whats app dhe Viber
Afati i fundit i aplikimit: 01/12/2019 13:34