Ofroj vend pune shitese per dyqanin Yamamay Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 07/04/2020 13:46

Offer sales job for Yamamay store

Tirana, offer sales job for Yamamay shop


responsibilities:


To provide quality and professional service to clients;
Understand customer needs and provide assistance and information on product specifics in each case


Demonstrate desire and visible results to meet sales objectives.
Take care of the look and layout of the store as directed by the respective manager
Be inclined to work in a team, conveying positivity and a spirit of cooperation. Employment Criteria: ·
To master the basic principles of sales and customer service;
Have very good communication skills ·
Be 20 to 30 years old
Previous experience is an advantage


If you are interested in the above position please send your cv with a photo to the email address: premiumservicestr@gmail.com


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Shites-e
Arsimi Gjimnaz
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa TEG - Tirana East Gate
Lexime 5183

Tirane, ofroj vend pune shitese per dyqanin Yamamay


Pergjegjesite:


Te siguroje nje sherbim cilesor dhe profesional ndaj klienteve·
Te kuptoje nevojat e klienteve dhe tju mundesoje ne cdo rast asistence dhe informacion mbi specifikat e produkteve


Te tregoje deshire dhe rezultate te dukshme per te plotesuar objektivat e shitjeve.
Te kujdeset per pamjen dhe sistemimin e dyqanit sipas udhezimeve te menaxherit perkates
Te jete e prirur ndaj punes ne grup duke percjelle pozitivitet dhe fryme bashkepunimiKriteret e punesimit:·
Te zoteroje principet baze mbi shitjen dhe sherbimin ndaj klientit·
Te kete aftesi shume te mira komunikuese·
Te jete nga mosha 20 deri ne 30 vjec
Eksperienca e meparshme perben avantazh


Nese jeni te interesuar per pozicionin e mesiperme ju lutem dergoni cv-ne tuajme fotografi ne adresen e email-it : premiumservicestr@gmail.com