Dado kombinim me pune te shtepis Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 04/03/2020 00:01

Nanny combination with home work

It required a worker for home work, and the care of a 5 and a half year old child,
The work is in Switzerland,
Payment 500.Fr fix price.
Street food and sleep are ink.
From our side.
Start Date 04.01.2020
Please contact only those who are interested in work,
Age 20 to 40 years
Food is prepared in us.
0765702150
Viber or whatsapp


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Dado
Arsimi Gjimnaz
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Zvicer
Lexime 2325

Kerkoi nje puntore per pune te shtepis,dhe kujdesje te nje femiu 6.vjeq .
Puna gjendet ne Zvicer,
Pagesa 500.Fr qmimi fix.
Rrugen ushqimi dhe fjetja jan ink.
Nga ana jone.
Data e nisjes 28.03.2020
Ju lutem te me kontaktoin vetem ato qe kan interesim te punes,
Mosha 20 deri 40 vjeqe
Ushqimin e pregatisin ne .
+
Viber apo whatsapp
Ju lutem me par skjaroni punet me familjen,qe te jeni e sigurt, e mos te ket pengesa,
Pastaj me shkruani
Afati i fundit i aplikimit: 01/03/2020 09:06

Njoftime te Ngjashme