Re/Max Koncept eshte duke rekrutuar konsulente imobiliare. Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 05/07/2020 13:58

WE ARE HIRING!

Re Max Concept is recruiting real estate consultants. We are looking for energetic and ambitious young people to join the company Nr. 1 in the World in Real Estate!

If you have sales experience and want to grow further, it's time to join the real estate professionals and have a high income based on the commissions generated.

What do we offer

Vocational training at home and abroad.
Personal website.
Annual marketing budget.
Travel and rewards.
Unlimited career opportunities.

Who is the RE MAX Concept team

We are 4 offices distributed in different areas with over 30 agents and administrative staff with 8 professionals with corporate experience in your support.

For the long term, we maintain the "top 3" position in the RE MAX system.

An energetic, professional, cooperative team between them


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni konsulente imobiliare
Arsimi Bachelor
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Vasil Shanto
Adresa Bajram Curri Boulevard, Tirana, Albania
Lexime 20111

Re/Max Koncept eshte duke rekrutuar konsulente imobiliare. Kerkojme te rinj energjike dhe ambicioze qe t’i bashkohen kompanise Nr. 1 ne bote ne Real Estate!

Nese ke eksperience ne shitje dhe deshire per t’u rritur me tej eshte koha e duhur t’i bashkohesh profesionisteve ne sektorin e real estate dhe te kesh te ardhura te larta te bazuara mbi komisionet e gjeneruara.

Cfare ofrojme?

Trajnime profesionale brenda dhe jashte vendit.
Website personal.
Buxhet vjetor marketingu.
Udhetime dhe shperblime.
Mundesi karriere te palimituar.

Kush eshte skuadra RE/MAX Koncept?

Jemi 4 zyra te shperndara ne zona te ndryshme me mbi 30 agjente dhe staf administrativ me 8 profesioniste me eksperience korporative ne suportin tuaj.

Per nje periudhe afatgjate ruajme pozicionin ne “top 3” ne sistemin RE/MAX.

Skuader energjike, profesioniste, e bashkepunues ndermjet tyre
Apliko tani:
hr.koncept@remax-albania.al
Afati i fundit i aplikimit: 31/01/2020 14:27