Eurotrade Securities sh.a kerkon te punesoje Operator Telefonik Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 08/04/2020 16:50

600 Euro

  • Eurotrade Securities sh.a  kerkon te punesoje Operator Telefonik

Eurotrade Securities sh.a seeks to employ Telephone Operator

We are interested in hiring language telephone operators:
🇮🇹 Italian,
🇬🇧 English,
🇪🇸 Spanish.

OFFER:

• Base Page 600 Euro (Bonus up to 200 Euro per FTD).
• Modern and comfortable working environments.
• Employment contracts in accordance with applicable law.
• Professional growth opportunities.

DEMAND:

• Excellent knowledge of the language you are applying for.
• Full-Time Availability.
• Previous experience is an advantage.

Contact us:

📧 hr@eurotradesecurities.com
📱 +355 67 20 72 222
Park Park Construction Complex, Building D,
Second floor, Municipal Unit no. 7, Tirana.


Pagesa 600 Euro
Pozicioni Operator Telefonik
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Kompleksi Delijorgji
Lexime 8764

Jemi te interesuar te punesojme operatore telefonik per gjuhet:
🇮🇹 Italisht,
🇪🇸 Spanjisht.

OFROJME:

• Page baze 600 Euro (Bonus deri ne 200 Euro per cdo FTD).
• Ambjente pune moderne dhe komode.
• Kontrate punesimi ne perputhje me ligjin ne fuqi.
• Mundesi rritjeje profesionale.

KERKOJME:

• Njohuri te shkelqyera te gjuhes per te cilen aplikoni.
• Disponibilitet Full-Time.
• Eksperienca e meparshme perben avantazh.

Na kontaktoni:

📧 hr@eurotradesecurities.com
📱 +
🏠 Kompleksi Park Construksion, Godina D,
Kati i dyte, Njesia Bashkiake Nr. 7, Tirane.
Afati i fundit i aplikimit: 08/08/2020 18:29