SCRUM MASTER AGILE Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 07/04/2020 13:46


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Scrum Master
Arsimi Bachelor
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Tjeter zone
Adresa Rruga Bardhok Biba, Tirana, Albania
Lexime 337

Weweb kerkon SCRUM MASTER per te koordinuar dhe drejtuar punen e ekipit tone te zhvilluesve te software-ve nepermjet metodologjise AGILE.

Detyrat Kryesore:
- Menaxhon projektin sipas qellimit te vendosur dhe afateve kohore
- Koordinon punen e ekipit sipas Agile Framework.
- Ndermjeteson komunikimin e brendshem dhe bashkepunimin efektiv te ekipit.
- Mirepret dhe ve ne zbatim kerkesat e drejtuesve ne lidhje me projektin.

Profili:
- Eksperience te meparshme ne rolin Scrum Master.
- Eksperience te meparshme ne implementimin e metodologjise AGILE
- Te njohe zhvillimin e software-ve.
- Njohuri te avancuara ne teknikat SCRUM
- Aftesi te mira komunikuese dhe lidershipi
- Aftesi organizuese dhe vendim-marrese.
- Njohuri te mira te gjuhes angleze.

Personat e interesuar te dergojne CV ne adresen e emailit hr@we-web.al
Afati i fundit i aplikimit: 18/03/2020 14:47