Kerkojme Agjente Closer/Retention Greqisht Minimumi 6-Muaj Eksperience Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 30/05/2020 11:58

500 Euro

  • Kerkojme Agjente Closer/Retention Greqisht Minimumi 6-Muaj Eksperience

We look for established agent groups, team leader & retention in Italian and German.

NG Communication in the context of office expansion requires:

Te Agent groups formed in English and Italian

 Team Leader in English and German

 Retention in English and German

OFFER:

Nga Highest payment and performance based bonuses.
Rregull Regular employment contract.
Fle Flexible Hours, Full-time (09: 00-18: 00; 12: 00- 21:00), Part-time 4hr 6hr

CONTACT:

Cell: +355684077787

Email: ngco.2018al@gmail.com

Address: Rr. Teodor Keko, The New RingPagesa 500 Euro
Pozicioni Operator Telefonik
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Adresa Rruga Teodor Keko, Tirana, Albania
Lexime 6491

NG Communication ne kuader te zgjerimit te zyres kerkon:

 Agjente ne gjuhet Greqisht


OFROJME:

 Pagesa nga me te lartat dhe bonuse ne baze te performances.
 Kontrate te rregullt pune.
 Mosha 20-35 Vjec.

 Orare fleksibel , Full-time ( 09:00-18:00 ; 12:00- 21:00 ) , Duke filluar nga data 19.05.2020 orari eshte 10:00-19:00

KONTAKT:

Cel: +

Email: ngco.2018al@gmail.com

Adresa: Rr. Teodor Keko, Unaza e ReAfati i fundit i aplikimit: 18/12/2020 11:36