Kerkojme Staff - Operator telefonike per fushata telefonike te ndryshme. Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 07/04/2020 13:46

1,000 Euro

  • Kerkojme Staff - Operator telefonike per fushata telefonike te ndryshme.

We are looking for telecom operators for the Telecom Italia campaign.

AMS

- We offer jobs in Italian language.
- We are looking for telecom operators for the Telecom Italia campaign.
- Opening hours 6am or noon.
- Hours 9H - 21H Monday to Saturday
- Payment: 350 ALL per hour
- Contract bonus: 20 euros


Email: hr.ams2020@gmail.com
Tel: 069 3283779
Address: Kavaja Street, Tirana (Palati Raiffeisen Bank)


Pagesa 1,000 Euro
Pozicioni Operatore
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirane ( Palati Raiffeisen Bank )
Lexime 4208

A.M.S

- Ofrojme vende pune ne gjuhen Italiane.
- Kerkojme operatore per fushata telefonike te ndryshme ( Telecom-Vodafone-Fastweb ).
- Kerkohet me nje nivel italishte te mire dhe me nje eksperience pune minimale.
- Orari I punes 6 ore ( paradite ose pasdite ).
- Orari 9H - 21H nga e hena ne te premte.
- Pagesa: Nga 2 deri ne 3 euro ora.
- Bonus kontrata: nga 10 deri ne 20 euro.
- Bonus extra: ditor-javor-mujor.


Email: hr.ams2020@gmail.com
Tel:
Adresa: Rruga e Kavajes, Tirane ( Pallati Raiffeisen Bank )
Afati i fundit i aplikimit: 30/06/2020 12:23