Kamarier Bari (m/f) Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 07/04/2020 13:46


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Kamarier Bari (m/f)
Arsimi Profesionale
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Kodra e Diellit
Adresa Rruga Kodra e Diellit, Tirana, Albania
Lexime 303
Kamarier Bari (m/f) ATDG-logo.png (Format png) |

Kompania ATDG (Art and Tourism Development Group), nje nga kompanite lider ne fushen e Turizmit dhe hotelerise, me nje shtrirje te gjere ne bregdetin shqiptar.

Ju fton per te aplikuar ne pozicionin e:


Kamarier Bari (m/f)[/align]


Detyrat dhe Pergjegjesite:

• Te kene nje paraqitje korrekte dhe pozitive per te gjithe klientet;
• Pergjegjes ne dhenien e nje sherbimi profesional, miqesor dhe te kujdesshem ne cdo kohe per te gjithe
klientet;
• Garantojne nje sherbim shume te mire ne bar;
• Te promovojne ne menyre profesionale produket dhe sherbimet qe ofron bari;
• Te kene fryme pozitive ne pune ne cdo kohe;
• Sigurojne nje ambjent te paster, dhe te organizuar te punes;
• Pergjegjes per llogaritjen sakte te fatures dhe te pageses;
• Ne rast te kerkesave te vecanta komunikojne me menaxherin;


Kualifikimet dhe Aftesite:

• Te kene pervoje pune jo me pak se 1 vit ne kete profil;
• Te kene kujdes ne sherbim per te shmangur cdo aksident te mundshem;
• Ruajtja e standardeve te higjenes personale gjate gjithe kohes ne pune;
• Aftesi shume te mira komunikuese;
• Etike profesionale dhe aftesi per te punuar ne grup;
• Te kene njohuri te mira te gjuhes Angleze, gjuhe te tjera perbejne avantazh;
• Fleksibilitet me orarin e punes;


Ofrohet:

• Pagese konkuruese

Shenim: Ju lutem te interesuarit te specifikojne pozicionin e tyre te punes gjate aplikimit!

Aplikantet te dergojne CV ne adresen e e-mailit: hr@atdg.al ose te kontaktojne ne numrin e

Tel.Afati i fundit i aplikimit: 06/03/2020 13:34