BERBER Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 19/05/2020 13:09

BERBER

FRIENDS BARBER in Tirana offers a free job position as a BERBER

CRITERIA :


1- To know the latest hair style trends for men

2- Experience in face treatments (a priority)

3- Communicable and social

4- Correct with schedules and collaborating with colleagues


Offered:

1- Opportunities for promotion and specialized training

2- Regular contract

3- Very comfortable working environment

4- Page competitively in the market.


Contact us at no. contact or send a CV to the email address info@friends-barber.al


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni BERBER
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Liqeni i thate/Kopshti botanik
Adresa Rruga e Kosovareve, Tirana, Albania
Lexime 573

FRIENDS BARBER ne Tirane ofron pozicion te lire pune si BERBER

KRITERET :


1- Te njohe trendet e fundit te stilimit te flokeve per meshkuj

2- Eksperience ne trajtimet e fytyres ( perben perparesi)

3- I komunikueshem dhe social

4- Korrekt me oraret dhe bashkepunues me koleget


OFROHET :

1- Mundesi promovimi dhe trajnime te specializuara

2- Kontrate e rregullt

3- Ambient shume komod pune

4- Page konkuruese ne treg.


Na kontaktoni ne nr . kontakti ose dergoni CV ne adresen e email info@friends-barber.al


Afati i fundit i aplikimit: 31/12/2020 11:20