Kerkohen perkthyes me/pa eksperience Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 30/03/2020 09:13

35,000 Leke


Pagesa 35,000 Leke
Pozicioni Përkthyese/Sekretare
Arsimi Bachelor
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Dervish Bej Mitrovica
Lexime 2679

Kerkohen perkthyes/e me/pa eksperience me gjuhe te huaja te mbrojtura.
Pozicioni do te jete in/house dhe do kete rroge mujore dhe incentiva te vazhdueshme dhe mundesi rritje rroge sipas volumit dhe cilesise se punes.
Preferohen te diplomuar ne gjuhe te huaja por edhe te apasionuar pas gjuheve te huaja dhe perkthimit,
Gjuhet e kerkuara Angleze, Gjermane, Spanjolle, Franceze, Italiane
Personi i kualifikuar do te kaloje nje muaj prove para nenshkrimit te kontrates 1 vjecare
Afati i fundit i aplikimit: 05/04/2020 11:12