AGJENTE UDHETIMI Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 25/03/2020 19:55

TRAVEL AGENCIES

ELITE TRAVEL Agency seeks to hire full-time travel agents.


E Candidate criteria:
- Have good knowledge of Internet and social networking.
- Knowledge of written and oral English very well.
- Work experience is not necessary.
- Knowledge of Galileo, Amadeus and Saber systems will be an advantage

⬇ Candidate Duties:
- To be constantly interested in offers in new destinations and bring them to the customer
- To inform clients about the documentation needed to travel
- Responds to email requests, social networks, offices, etc.


Location: Tirana, "Reshit Petrela" street, pll 12, Feb 1, ap 2, 1st floor

The CV can be sent to the following email address: elite_travel@live.com

CVs will be treated in complete confidentiality and only selected persons will be invited for interview.


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni AGJENTE UDHETIMI
Arsimi Bachelor
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Adresa Rruga Reshit Petrela, Tirana, Albania
Lexime 1255

Agjensia ELITE TRAVEL kerkon te punesoje agjente udhetimi (femer) me kohe te plote.


⬇ Kriteret e kandidates:
- Te kete njohuri te mira ne perdorimin e internetit dhe rrjeteve sociale.
- Te njohe shume mire gjuhen angleze me shkrim dhe me goje.
- Eksperienca e punes nuk eshte e domosdoshme.
- Njohja e sistemeve Galileo, Amadeus dhe Sabre do jete nje avantazh

⬇ Detyrat e kandidates:
- Te interesohet vazhdimisht per oferta ne destinacione te reja dhe ti sjelli ato prane klientit
- Te informoje klientet per dokumentacionin e nevojshem per te udhetuar
- Ti pergjigjet kerkesave ne email, rrjete sociale, zyre, etj.


Vendodhja: Tirane, rruga "Reshit Petrela", pll 12, shk 1, ap 2, kati 1

CV mund te dergohet ne adresen e email-it: elite_travel@live.com

CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste.

Afati i fundit i aplikimit: 15/03/2020 15:34