Kerkojme Staf te kualifikuar prane Amara Hotel dhe Spa Durres

Oferta - Njoftime Pune Data: 30/03/2020 00:23

We require qualified staff at Amara Hotel & Spa

required:

reception
Kitchen Worker
Economist The
sanitary
Maintenance workshops
bartender The
bartender The
waiter


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Hoteleri-Turizem
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Durres - Zone Periferike
Adresa Rruga Ura e Dajlanit, Durres, Albania
Lexime 1464

Kerkohet:

Recepsion
Punonjes ne Kuzhine
Ekonomist/e
Sanitare
Puntore mirembajtje
banakier/e
barist/e
kamarier/e