Eurotrade Securities sh.a kerkon te punesoje Supervizor Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 30/03/2020 09:59

600 Euro

  • Eurotrade Securities sh.a kerkon te punesoje Supervizor

Eurotrade Securities sh.a. wants to hire a Supervisor

We are interested in hiring Supervisors capable of managing pre-sales teams in:
🇮🇹 Italian,
🇪🇸 Spanish.

OFFER:

• 600 Euro Base Page (Performance Based Bonus).
• Modern and comfortable working environments.
• Employment contracts in accordance with applicable law.
• Professional growth opportunities.

DEMAND:

• Previous experience as a supervisor.
• Full-Time Availability.
• Motivated and ambitious people.

Contact us:

📧 hr@eurotradesecurities.com
Park Park Construction Complex, Building D,
Second floor, Municipal Unit no. 7, Tirana.


Pagesa 600 Euro
Pozicioni Supervizor
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Kompleksi Delijorgji
Lexime 359

Jemi te interesuar te punesojme Supervizor te afte per te menaxhuar grupe pre-sales, ne gjuhet:
🇮🇹 Italisht,
🇪🇸 Spanjisht.

OFROJME:

• Page baze 600 Euro (Bonus ne baze te performances).
• Ambjente pune moderne dhe komode.
• Kontrate punesimi ne perputhje me ligjin ne fuqi.
• Mundesi rritjeje profesionale.

KERKOJME:

• Eksperience te meparshme si supervizor.
• Disponibilitet Full-Time.
• Persona te motivuar dhe ambicioz.

Na kontaktoni:

📧 hr@eurotradesecurities.com
🏠 Kompleksi Park Construksion, Godina D,
Kati i dyte, Njesia Bashkiake Nr. 7, Tirane.

Afati i fundit i aplikimit: 02/09/2020 11:28