Kerkojme djem per shperndarje katering me biciklete, me orar te plote. Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 07/04/2020 13:20


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni
Arsimi
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Laprake
Adresa Nje stacion para Laprakes prane karburantit me kupole dhe Drejtorise se Pergjithshme te Doganave
Lexime 1014

Kerkojme djem per shperndarje katering me biciklete, me orar te plote. Adresa: Nje stacion para Laprakes prane karburantit me kupole dhe Drejtorise se Pergjithshme te Doganave. Cel. /