Bukepjekes/e Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 07/04/2020 13:46


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Bukëpjekës/e
Arsimi Gjimnaz
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Kodra e Diellit
Adresa Rruga Kodra e Diellit 1001, Tirana, Albania
Lexime 132
Bukepjekes/e ATDG-logo.png (Format png) |

Kompania ATDG (Art and Tourism Development Group), kerkon te punesoje punonjes ne pozicionin e:

Bukepjekes/e


Pershkrim i pergjithshem

Bukepjekesi gatuan dhe pergatit te gjitha llojet e produkteve te brumit sipas recetave. Bejne kontrollin e cilesise dhe te sasise se produkteve si dhe kontrollojne standardet e sherbimit.


Detyrat dhe Pergjegjesite:

• Kryejne punet e kerkuara ne prodhim;
• Kryejne gatimin ne menyre te pavarur te te gjitha llojeve te produkteve te brumit;
• Kontrollojne furren, linjen e makines se paketimit dhe mikserit;
• Bejne pergatitjen e produktit sipas recetave;


Kualifikimet dhe Aftesite:

• Te kene mbaruar kurse ose te zoterojne kualifikime ne lidhje me kete pozicion;
• Te kene eksperience pune ne kete pozicion te pakten 3 vjet;
• Ruajtja e standardeve te higjenes personale gjate gjithe kohes ne pune;
• Te kene aftesi shume te mira komunikimi;
• Aftesi per te punuar ne grup;
• Fleksibilitet me orarin e punes;

Ofrohet:

• Pagese e kenaqeshme

Shenim: Ju lutem te interesuarit te specifikojne pozicionin e tyre te punes gjate aplikimit!

Aplikantet te dergojne CV ne adresen e e-mailit: hr@atdg.al ose te kontaktojne ne numrin e

Tel.

Vendi i punesimit: Kodra e Diellit 1

Afati i fundit i aplikimit: 26/04/2020 00:28