OFROHET VEND PUNE MARRES POROSIE ZONA PESHKOPI,KUKES,BURREL,BULQIZE Peshkopi

Oferta - Njoftime Pune Data: 05/04/2020 13:50


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Marres Porosie
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Peshkopi - Qender
Adresa Peshkopi, Albania
Lexime 513

Ofrohet vend pune Agjente Shitje (Pre-Sales) ne Zonen Peshkopi, Bulqize, Burrel,Kukes.
Marrse porosie per produktet ushqimore qe kompania Tregton.
Pozicioni i punes ushtrohet duke u pajisur me palmer (celularin nga i cili dergon porosite dhe kryen vizitat)
Te interesuarit te dergojne cv : alexgjoni@roalfood.com
Cv do perzgjidhen pastaj do ju telefonojme.

Detyrat

Do te kete zonen e tij me marketet qe do te mbuloje per vizite dhe marrje porosie.
Do te dergoje porosite per furnizime me ane te palmerit.

Kualifikimet

Te jete i komunikueshem dhe me aftese shitjeje te mira.
Te jete korrekt ne punen e tij.

Shenime

Ju lutem dergoni cv ne alexgjoni@roalfood.com Numer telefoni : Pasi te keni derguar cv do kontaktoheni.


Cel. :