Alb Building shpk nje kompani ne fushen e ndertimit, kerkon te zgjeroj stafin e saj Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 22/05/2020 16:27


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Shefe Finance
Arsimi Master
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Adresa Rruga Asim Vokshi, Tirana, Albania
Lexime 417

Alb Building shpk nje kompani ne fushen e ndertimit, kerkon te zgjeroj stafin e saj ne departamentin e Finances ne pozicionin Shef/e ne departamentin e Finances

Kriteret e kerkuara :

• Te kete Diplome ne Finance-Kontabilitet.
• Te kete mbi 7 vjet eksperience pune si Financier/e ne sektorin e ndertimit
• Te kete njohuri shume te mira kompjuterike te programeve financiare, vecanerisht te programit Alpha Web.
• Te kete aftesi te mira planifikuese, organizuese dhe komunikuese.


Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre (CV dhe Referenca) me e-mail ne adresen tone elektronike.
info@alb-building.com
j.hajdini@alb-building.com
Vetem kandidatet e zgjedhur do te njoftohen per interviste

Afati i fundit i aplikimit: 29/07/2020 15:29