Kerkohet saldator dhe punonjes per punime duralumini Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 16/05/2020 09:52


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Saldatore dhe punonjes duralumini
Arsimi Gjimnaz
Mosha 35-45 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Ysberisht/Kombinat/Selite
Adresa Rruga e Arbanes,Vaqarr
Lexime 147

Kerkohet saldator me pervoje dhe punonjes te kualifikuar dhe ndihmesa per punime duralumini.
Per te interesuarit, numri i kontaktit
Afati i fundit i aplikimit: 31/05/2020 09:32