Kerkojme Agjente Closer/Retention Spanjisht Minimumi 6-Muaj Eksperience Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 02/06/2020 15:08

500 Euro

Looking for Spanish Closer Retention Agents Minimum 6-Month Experience

NG Communication in the context of office expansion requires:

. Agents in Spanish


OFFER:

. Payment from the highest and performance-based bonuses.
. Regular employment contract.
. Age 20-35 Years.

Re Flexible schedules, Full-time (09: 00-18: 00; 12: 00- 21:00), Starting from 19.05.2020 the time is 10: 00-19: 00

CONTACT:

Cel: +355682023088

Email: ngco.2018al@gmail.com

Address: Rr. Teodor Keko, The New Ring


Pagesa 500 Euro
Pozicioni Operator Telefonik
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Adresa Rruga Teodor Keko, Tirana, Albania
Lexime 3359

NG Communication ne kuader te zgjerimit te zyres kerkon:

 Agjente ne gjuhet Spanjisht


OFROJME:

 Pagesa nga me te lartat dhe bonuse ne baze te performances.
 Kontrate te rregullt pune.
 Mosha 20-35 Vjec.

 Orare fleksibel , Full-time ( 09:00-18:00 ; 12:00- 21:00 ) , Duke filluar nga data 19.05.2020 orari eshte 10:00-19:00

KONTAKT:

Cel: +

Email: ngco.2018al@gmail.com

Adresa: Rr. Teodor Keko, Unaza e Re

Afati i fundit i aplikimit: 19/05/2024 12:52