Kerkojme Retention dhe account menager ne gjuhen italjane dhe spanjodhe Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 27/05/2020 14:20

500 Euro

  • Kerkojme Retention dhe account menager ne gjuhen italjane dhe spanjodhe


Pagesa 500 Euro
Pozicioni Agent Forex
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Panorama, Tirana, Albania
Lexime 142

Kerkoni punen ideale ?

Aplikoni tek ne.

Ne bashkpunojme me kompanit me te medha ne Shqiperi.

Ne kompanit bashkpunuese ,punonjesit jane pjesa me thelbesore dhe jemi ktu per te marr me te miret ne treg .

Ne pozicjonit Retention ofrohet:
1-Page Baze me dakordesi mes punmarrsit dhe pundhenesit ( per 3 muajt e pare).
2-Bonuse te shpjeguara gjat intervistes.
3-Punohet me Fresh Leads ne 99 perqind te kohes.
4-Ambjente te qeta dhe komode per zhvillimin e punes.
5-Rritje ne detyre ne baze performancash

Nga punonjesit kerkohet:
-Gjuha ne nivelin B2
-Eksperjenc 6 mujore ne fushen perkatese.
-Plotesimi i Objektivave mujore dhe tremujore qe percaktohen ne marrveshjen kontraktuale me kompanin.
-Ruajtja me kujdes te te gjitha mjeteve te punes.
-Perkujdesje shendetsore jasht ambjenteve te punes , nga infeksjoni Covid-19.
Ne pozicjonin Account Menager ofrojme:
-Page Baze 400 euro
-Pune inbound sepse klientet jane te interesuar.
-FTD mujore minimalisht 24 ne muaj (ne euro te konvertuara ne 1200 euro)
-Pune me 70 perqind Fresh Leads dhe 30 ricikle

Nga punonjesit kerkohet:
-Gjuha ne nivelin B1
-Ruajtja me kujdes te te gjitha mjeteve te punes.
-Perkujdesje shendetsore jasht ambjenteve te punes , nga infeksjoni Covid-19.


Presim aplikimet tuaja ne emailin:
Apek.agjensi@gmail.com
Afati i fundit i aplikimit: 31/12/2024 15:43