Digital Marketing Specialist and Content Manager Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 22/05/2020 16:27


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Digital Marketing Specialist and Content Manager
Arsimi Master
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Bulevardi Gjergj Fishta, Tirana, Albania
Lexime 255
Digital Marketing Specialist and Content Manager 1212111.png (Format png) |

📣🔔MUNDESI PUNESIMI NE TIRANE🟢🟢🟢
đź”´đź”´Digital Marketing Specialist and Content Managerđź”´đź”´
Lloji i punes: Me kohe te plote
Kualifikimi: Diplome Bachelor ose ekuivalente
Pervoje : Mbi 1 viteexperience pune
Vendodhja: Bulevardi “Gjergj Fishta ”,Tirane
Fusha e punes: Shitje / Marketing / Zhvillimi i biznesit

Kandidati ideal do te jete pergjegjes per rritjen e te ardhurave permes mediave dixhitale dhe permes hartimit dhe ekzekutimit te fushatave te marketingut. Pasi te keni filluar fushatat, ju do te nxjerreni dhe analizoni te dhenat neper kanale te shumta.

Pergjegjesite:

- Menaxhoni fushatat e marketingut dixhital neper te gjitha fushat e ciklit jetesor te projektit.
- Kuptoni qarte dhe zbatoni fushatat dixhitale te marketingut, te cilat i pershtaten nevojave te klientit.
- Siguroni raportim analitik te fushatave per palet e interesuara.
- Ekzekutoni fushata te marketingut dixhital per projekte te ndryshme.
- Siguroni permbajtje krijuese per uebfaqen dhe kordinoni promovimet me portalet online.
- Ndiqni rezultatet e krijuara permes portaleve dhe marketingut dixhital dhe i beni ata te vizitojne uebfaqen e kompanise
- Hulumtimi, shkrimi dhe redaktimi i permbajtjes per materiale te ndryshme te marketingut, azhurnime te marketingut te brendshme dhe marketing te jashtem.
- Kuptimi, parashikimi dhe koordinimi i te gjitha aspekteve te projekteve te caktuar te marketingut ne lidhje me planin strategjik te marketingut, kerkesat e pajtueshmerise ligjore dhe kerkesat e brendshme te klienteve, me pak mbikeqyrje.
- Menaxhoni dhe mbikeqyrni strategjite dhe buxhetet e marketingut per te arritur KPI-te e deshiruara ne te gjitha kanalet, perfshire SEO / SEM, media sociale, reklamat e ekranit, CRM dhe email.
- Zoteroni strategjine dhe ekzekutimin e fushates se Google AdWords ne te gjithe faqen e internetit, perfshire blerjen e reklamave perkatese te fjaleve kyce.
- Identifikoni dhe rekomandoni tools per te zhvilluar e drejtuar rrjedhen e punes dhe per te zgjeruar aftesite, duke perfshire degjimin social, te dhenat e audiences dhe analitiken e ueb / aplikacionit.
- Hartoni ne menyre aktive kalendaret, iniciativat dhe ngjarjet ne mediat sociale, dhe zhvilloni plane mbeshtetese te komunikimit.
- Jini nje udheheqes i mendimit ne zbulimin, testimin dhe ekzekutimin e teknologjive, platformave dhe mjeteve dixhitale ne zhvillim. Ndani mesimet me anetaret e kompanise per te ndihmuar ne krijimin e nje mjedisi bashkepunues.
- Kur te jete e nevojshme, krijoni dhe modifikoni reklamat dhe kopjet e mediave sociale, modelet krijuese, postimet elektronike dhe faqet ne internet.
Aftesite e shkrimit te mediave sociale / reklamimit jane te rendesishme.
- Pergjegjes per pergatitjen e buxheteve, plane afatshkurtra dhe afatgjata per fushatat e marketingut dhe aktivitetet e tij
- Vleresimi dhe monitorimi i perparimit te fushates, duke siguruar respektimin dhe vleresimin e performances.
- Matja e performances se te gjitha fushatave te marketingut, raportimi dhe vleresimi kunder qellimeve (ROI dhe KPI)
- Identifikimi i tendencave dhe njohjeve te marketingut dixhital per optimizimin e shpenzimeve dhe performances bazuar ne njohurite per produktet.
- Ofroni komunikim te ri ne te njejten kohe me nevojat e klienteve, kerkesat e industrise dhe vendosjen e tyre ne treg.
- Ekstraktoni, analizoni dhe raportoni mbi performancen e marketingut dixhital permes Google Analytics, raporteve dhe sistemeve te marketingut dixhital, dhe mjeteve te zvarritjes ne sitet e te dhenave.
- Prodhoni materiale te qarta dhe te artikuluara te marketingut, sic jane prezantimet dhe proceset sic kerkohet per transaksione. Kjo do te perfshije elemente te hulumtimit dhe mbledhjes se informacionit.

Kualifikimet

- Diplome Bachelor ose ekuivalente
- Njohje shume te mire te Microsoft Office (Outlook, Excel, Word, PowerPoint, etj.)
- Pervoje me SEO dhe SEM .
- Aftesi te forta me shkrim, verbal dhe bashkepunim.

Atributet

- Aftesia per te punuar ne menyre efektive si lojtar i ekipit ose ne menyre te pavarur, ne nje mjedis me ritme te shpejta ndersa jepni perparesi projekteve per te siguruar dorezime ne kohe.
- Aftesi te shkelqyera organizative, aftesi te forta analitike, aftesi te forta komunikuese dhe ndernjerezore.
- Interes i madh per Pasurite e Patundshme.
- Njohuri te gjere dhe te dendur per tendencat lokale te Pasurive te Patundshme, kushtet e tregut dhe sjelljen e konsumatorit.
- Sherbim i shkelqyer i klienteve dhe menaxhimi i marredhenieve me klientet.

Si te aplikoni:
Per te aplikuar per kete mundesi punesimi, ju lutemi dergoni CV-ne tuaj permendur pozicionin per te cilin aplikoni ne adresen e e-mail-it: info@rexciti.com