ofroj vend pune avokat Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 22/05/2020 23:14

50,000 Leke


Pagesa 50,000 Leke
Pozicioni avokat
Arsimi Master
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Lumi Lana/ Bulevard
Adresa Bul Gjergj Fishta prane gjy shk I , Tirane (Dhoma civile)
Lexime 287

Vend pune

Ne vijim te shtimit te stafit kerkohet te punesohen Avokat/e ne nje studio ligjore.

Kriteret :

- Kusht i domosdoshem eshte pajisja me licensen e avokatise

- Te kete perfunduar universitetin shteteror Fakultetit te Drejtesise me mesatare te pakten me noten 8,

- Te kete njohuri shume te mira te K.Familjes, K.Penal , K.Civil, K.Procedures Penale dhe . . Civile si dhe paketes Office.

- Mundesisht njohuri te mira te gjuhes italiane dhe angleze

Pozicioni i punes ka te beje me ndjekjen e proceseve gjyqesore (civile dhe penale) te studios ne Tirane , perfaqesim te paleve ne prokurori dhe institucione te tjera, dhe kerkon bashkepunim te mire ne grup, aftesi te larta profesionale, shkathtesi dhe dinamike.

Paga fillestare : 50.000 leke neto dhe perqindje %

Jane te lutur te dergojne CV dhe Leter Interesi, vetem personat qe permbushin plotesisht kriteret, ne rast te kundert aplikimet do te skualifikohen automatikisht.

info@avokatim.com

Afati i fundit i aplikimit: 30/06/2020 22:20