Tirane, Ofroj Vend Pune Agjent Imobiliar/e Tirane

EURO ESTATE IMOBILIARE , ne kuader te zgjerimit kerkon te punesoje agjente imobiliare (meshkuj&femra)

Kriteret:

-Te njohin qytetin e Tiranes
-Aftesi per te punuar ne grup
-Arsim i larte
-Te dine anglisht ose italisht
-Mosha e preferuar 24-40 vjec
-Puna ne terren dhe zyre
-Fitime te kenaqshme


Nxitoni!

Aplikimet vetem online : hr@euroestate.alNjoftime te Ngjashme