Agjent Imobiliar Me Rroge Te Mire + Bonus Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 09/12/2019 01:22

70,000 Leke

  • Agjent Imobiliar Me Rroge Te Mire + Bonus

Good Salary + Bonus Agent

If you are ambitious and looking for a job that pays you a lot you have come to the right place. Real Deal has two vacancies for people with work and life wishing to move to the next level of career.

In return we teach the most elite profession in the world, the Real Estate Agent, and create the conditions to earn a lot of Lek. Our agents regularly earn 1000 - 3000 Euros per month and love what they do.

What unites these people is the desire for success and not the search for a comfortable job. They come from different backgrounds and are 30 - 40 years old. Have tried some work and have realized that they are all finite paths.

You need a profession that you have for life that you can't get; a profession that sets no boundaries for your profits to pay you in relation to your engagement; a profession that fulfills and makes you proud.

Real Deal training is recognized in the Real Estate market as the most professional and complete training. The confidence you gain in Real Deal will change your life beyond imagination and you will return to your best version.

Work With Real Del and we will train so well that in a very short time you will be able to do impossible things before. You will make large transactions and clients will follow your instructions carefully.

Learning from Selling and Marketing will be your strongest weapon. Others will not understand how convincing you to do something for you. Reality will bend to your will and luck will follow from behind as a confident puppy.

[b] Candidates must be [ b]

1. Higher education Bachelor level
2. With previous work experience
2. Favorite age 30-40 years
3. Ready to learn new things

[b] Individual Benefits: [ b]

1. The best working conditions in Albania
2. Continuous and super quality training
3. Personal and financial growth opportunities
3. Long and secure career


[b] Submit your CV as soon as possible to: hr@realdeal.al [ b]


Pagesa 70,000 Leke
Pozicioni Real Estate Agent
Arsimi Bachelor
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Sami Frasheri, Qendra Metropol Kati I Ii
Lexime 191030

Nese je ambicioz e ne kerkim te nje pune qe te paguan shume ke ardhur ne vendin e duhur. Real Deal ka dy vende te lira per njerez me pervoje pune e jete qe kane deshire te kalojne ne nivelin tjeter te karieres.

Ne kembim ne u mesojme profesionin me elitar ne bote, Agjentin Imobiliar, dhe u krijojme kushtet te fitojne shume Leke. Agjentet tane fitojne rregullisht 1000 - 3000 Euro ne muaj dhe dashurojne ate qe bejne.

Ajo qe i bashkon keta njerez eshte deshira per sukses dhe jo kerkimi i nje pune te rehatshme. Vijne nga pervoja te ndryshme dhe jane 30 - 40 vjec. Kane provuar disa pune dhe kane kuptuar se te gjitha jane rruge te fundme.

Ty te duhet nje profesion qe e ke per jete e qe nuk ta merr dot kush; nje profesion qe nuk vendos kufij per fitimet e tua e qe te paguan ne raport me angazhimin tend; nje profesion qe te permbush e te ben krenar.

Trajnimi i Real Deal njihet ne tregun Imobiliar si trajnimi me profesional dhe me i kompletuar. Vetebesimi qe do fitosh ne Real Deal do ndryshoje jeten tende pertej imagjinates e ti do kthehesh ne versionin tend me te mire.

Puno Me Real Del dhe ne do te trajnojme aq mire sa ne fare pak kohe do jesh ne gjendje te besh gjera te pamundura me pare. Do kryesh transaksione te medhaja dhe klientet do ndjekin udhezimet e tua me perpikmeri.

Do mesosh nga Shitja e Marketimi dhe Negocimi do jete arma jote me e forte. Te tjeret nuk do e kuptojne se si i binde te benin dicka per ty. Realiteti do perthyhet sipas vullnetit tend e fati do te ndjeki nga mbrapa si nje qenush i bindur.

Kandidatet duhet te jene

1. Me arsim te larte niveli Bachelor e siper
2. Me pervoje te meparshme pune
2. Mosha e preferuar 30-40 vjec
3. Te gatshem per te mesuar gjera te reja

Perfitimet e individit:

1. Kushtet me te mira te punes ne Shqiperi
2. Trajnim i vazhdueshem dhe super-cilesor
3. Mundesi rritje personale dhe financiare
3. Kariere e gjate dhe e sigurte


Dergo CV-ne tende sa me pare ne adresen: hr@realdeal.al
Afati i fundit i aplikimit: 31/12/2022 11:15