Manaxher magazine Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 09/03/2020 08:00

Manager magazine

The furniture manufacturing factory requires a manager for the organization of works in the manufacturing sector
The person concerned should be disadvantaged in the organization of the workers, and the different customer orders as well as capable of solving different situations during the work.
Age 25 - 30 decent salary.

Send your cv email to: citozisokol@gmail.com

tel: 0692087087


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni manaxher
Arsimi Bachelor
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Brryli
Adresa Rruga Marie Kraja, Tirana, Albania
Lexime 18719

Fabrika e prodhimit te mobiljeve kerkon: manaxher per organizimin e puneve ne sektorin e prodhimit.
I interesuari, duhet te jete i shkathet ne organizimin e puntoreve dhe porosive te ndryshme te klienteve, si edhe i afte per te zgjidhur situata te ndryshme gjate punes.
Mosha 25 - 30 paga e kenaqeshme.

Dergoni cv tuaj ne email: citozisokol@gmail.com

tel:
Afati i fundit i aplikimit: 31/12/2019 18:41

Njoftime te Ngjashme