Agjent Shitjesh Ne Terren Tirane

Kerkohet shites/furnitor per shperndarje produktesh ushqimore me makine ne Durres Mosha: 25-40vjec Arsimi :i mesem/i.larte Gjinia:Mashkull Eksperienca ne shperndarjen e produkteve ushqimore eshte avantazh Te interesuarit te cojne CV tek krenaraliko@yahoo.com dhe me pas sms ose whats up me emrin ne CV

Njoftime te Ngjashme