Kerkojme Ndihmes Kuzhiniere Dhe Kamariere. Tirane

Pizza Time kerkon ndihmes kuzhiniere , orari punes 12:00 me 22:00 , siguracione te paguara , paga 30000 leke . Gjithashtu kerkojme dhe kamariere .
Afati i fundit i aplikimit: 01/12/2018 15:48

Njoftime te Ngjashme